Jucătorii Australiei şi-au plătit biletele de avion spre Suedia, pentru participarea la CM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costul unui bilet de avion Australia - Suedia este de aproximativ 1300 de euro
Costul unui bilet de avion Australia - Suedia este de aproximativ 1300 de euro

Căpitanul naţionalei de handbal masculin a Australiei, Joshua Parmenter, a declarat postului suedez TV4 Sport că jucătorii şi-au plătit biletele de avion spre Suedia, pentru a participa la Campionatul Mondial, care debutează joi.

Parmenter a vorbit şi despre dificultăţile financiare ale echipei sale naţionale, care evoluează în grupa C, alături de România, Serbia, Danemarca, Croaţia şi Algeria.

"Va fi o grupă grea pentru noi. Am ajuns aici cu greu, ne-am plătit singuri biletele şi, tocmai de aceea, nu vrem să facem doar figuraţie la Campionatul Mondial. Ne dorim să obţinem o victorie în grupă, iar apoi vom vedea, cu ce echipe vom juca mai departe şi ce vom reuşi", a afirmat Parmenter.

Costul unui bilet de avion spre Suedia este de aproximativ 1300 de euro.

România va întâlni Australia în 19 ianuarie, celelalte meciuri ale tricolorilor antrenaţi de Vasile Stângă şi Nicolae Munteanu fiind programate astfel: vineri cu Croaţia, duminică cu Danemarca, în 17 ianuarie cu Algeria şi în 20 ianuarie cu Serbia.

Primele trei clasate din fiecare din cele patru grupe se vor califica mai departe, acesta fiind şi obiectivul naţionalei României.

Campionatul Mondial din Suedia debutează joi, de la ora 21.15, cu meciul dintre Suedia şi Chile (grupa D), la Goteborg.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite