Jucător georgian la vicecampioana HC Odorhei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana la handbal masculin HC Odorhei a anunţat, sâmbătă, transferul jucătorului georgian Irakli Chikovani, care a semnat un contract valabil pe trei sezoane. Echipa antrenată de Vlad Caba nu se opreşte din transferuri, ultimul jucător cooptat în lot fiind georgianul Irakli Chikovani (inter-centru, 21 de ani, 1.97 metri), component al naţionalei ţării sale.

Chikovani a semnat un contract valabil pe trei sezoane. Ultima dată a evoluat în Serbia, la RK Metaloplastika Zorka Keramika, de-a lungul carierei având apariţii în Challenge Cup, dar şi Cupa EHF, în care va evolua şi cu HC Odorhei, în sezonul 2011-2012.

HC Odorhei s-a reunit de câteva zile, iar luni va pleca într-un cantonament montan (18-26 iulie), urmat de unul similar, la Veszprem (Ungaria), între 2-11 august. În acest interval, HC Odorhei va disputa şi un meci amical cu MKB Vesprezm, fosta echipă a pivotului Marian Cozma (în 6 august), dar şi unul cu Pick Szeged (12 august). Între 19-21 august, jucătorii de la HC Odorhei vor participa la Schindler Cup, la Hamburg, iar în finalul pregătirii vor găzdui Cupa Harghitei (26-27 august).

Prima apariţie oficială a formaţiei HC Odorhei va fi la Supercupa României, organizată la Constanţa, în 2-3 septembrie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite