HANDBAL: Ionela Gâlcă a depus memoriu pentru a deveni liberă de contract

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Gălcă Stanca, pivotul echipei Rulmentul Urban Braşov, a depus marţi memoriu la Federaţia Română de Handbal, pentru a deveni liberă de contract, acuzând neplata unor datorii mai vechi.

"Mi-am depus memoriu pentru a deveni liberă de contract. Am vorbit cu domnul Florescu acum câteva săptămâni şi mi-a spus că se va rezolva totul, dar după asta nu a mai dat niciun semn. Eu aveam de primit nişte bani până luni, bani pe care i-am muncit şi, cum nu i-am primit, am decis să-mi depun memoriu. Încă sper să se rezolve totul şi să rămân la Braşov", a declarat Ionela Gâlcă-Stanca, pentru NewsIn.

Ionela Gâlcă nu este singura jucătoare din lotul Rulmentului care şi-a depus memoriu. În situaţia ei mai sunt jucătoarele Gabriela Juhasz, Simona Vintilă şi Anca Amariei. Alte două jucătoare, Alexandrina Barbosa şi Ljdia Horvath, şi-au despus memorii la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausane şi aşteaptă un verdict. O altă handbalistă de la Rulmentul, Woo Sun Hee, şi-a încheiat contractul cu gruparea braşoveană şi nu vrea să şi-l mai prelungească.

Rulmentul Urban Braşov le-a pierdut în iarnă pe Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu tot din cauza neplăţii drepturilor salariale.

 Formaţia braşoveană a ajuns în această primăvară până în semifinalele Cupei EHF, unde a fost eliminată de echipa spaniolă S.D. Itxako.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite