Interviu cu Ekaterina Vetkova: "Am venit să câştig Liga Campionilor cu Oltchim"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transferată la campioana României în această vară, pviotul naţionalei Rusiei vorbeşte într-un amplu interviu acordat site-ului oficial al clubului vâlcean despre planurile ei profesionale şi despre pasiunile ei din viaţa privată.

"Tineretea mea a fost una frumoasa in care handbalul a fost singurul sport pe care l-am practicat. Am fost inspirata alegand acest sport pentru ca la varsta de 17 mi-am indeplinit visul si am debutat in Superliga Rusiei alaturi de Lada Togliatti. Daca in anul 2008 am reusit sa-mi aduc aportul intr-o oarecare masura la castigarea Ligii Campionilor cu echipa mea, Zvezda Zvenigorod, in 2009 am participat cu echipa nationala la Campionatul Mondial din China unde am si castigat trofeul. Acest moment a fost cel mai frumos din cariera mea. Imi amintesc ca in semifinale am intalnit Norvegia, principala favorita la castigarea titlului mondial, si nu credeam ca ne putem califica in finala dar prin daruriea de care am dat dovada alaturi de colegele mele am reusit sa ne calificam in ultima faza unde am iesit invingatoare. Pot spune ca atunci am trait o bucurie fara limite."

Citeşte interviul integral pe site-ul clubului Oltchim

In vara acestui an, Ekaterina a dorit sa-si indeplineasca inca un vis, anume cel de a juca in strainatate la o formatie cu traditie. Desi a avut mai multe oferte atractive ea a decis ca Oltchim este cea mai potrivita echipa pentru cariera ei.

“In aceasta vara mi-a expirat contractual la Zvezda iar ofertele din Europa au aparut imediat. Am fost dorita la Randers HK, Krim Ljubljana, Metz HB si la alte grupari dar am ales Oltchim deoarece este o formatie cu un nume mare care in viziunea mea are un viitor stralucit. Stiu ca aici se doreste castigarea Ligii Campionilor ceea ce este un obiectiv indraznet dar si eu vreau sa obtin pentru a doua oara in cariera acest trofeu. Sper ca experienta mea sa fie folositoare clubului pentru inteplinirea obiectivului. Faptul ca joc pe aceasi post cu Oana Manea si Ionela Stanca este un motiv de bucurie pentru mine deoarece ele sunt doua jucatoare de clasa mondiala de la care am ce sa invat”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite