„Îmi lipseşte doar un copil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Handbalul a ajutat-o pe Adina să depăşească trauma familială
Handbalul a ajutat-o pe Adina să depăşească trauma familială

Se spune că în sportul de performanţă nu poţi să izbândeşti dacă nu dovedeşti spirit de luptă, un caracter puternic. Medaliată cu bronz la Campionatul European din Danemarca, duminică, Adina Feira-Meiroşu (25 de ani) a reuşit.

Fericită pentru această clasare pe podium, prima şi singura a handbalului nostru la Europenele de seniori,interul Oltchimului a recunoscut că a avut un an greu - în vară, urma să devină mama a doi gemeni, însă a pierdut sarcina.

„Se pare că am un sfârşit de an mai bun, mai frumos. Vara a fost mai puţin plăcută. Am trecut prin momente grele. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea să le depăşesc şi oamenilor care au fost alături de mine, care m-au susţinut. M-a ajutat şi sportul. M-am întors cu mai mare dorinţă de a reuşi", a mărturisit Adina, care a adăugat: „Din viaţa mea lipseşte doar un copil, însă nu voi mai plănui când îl voi avea. Cred că Dumnezeu decide când trebuie să facem ceva în viaţă".  Fiera speră ca medalia de acum să fie urmată de altele.

Până la viitoarele confruntări, din Liga Campionilor, cu Oltchim, ea va petrece Sărbătorile alături de familie. „Vom avea, probabil, două zile libere de Crăciun şi una de Revelion. Noi, handbalistele, ne-am obişnuit cu acest program. Ne place ceea ce facem şi ne dorim performanţă", a conchis sportiva. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite