Huţupan: "Ne gândim la următorul meci şi apoi mai vedem"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru s-a declarat încântat de rezultatul obţinut de Oltchim Râmnicu Vâlcea în meciul din deplasare cu formaţia Krim Ljubljana, scor 31-25 (16-13).

"Sunt fericit, e o victorie pe care am dorit-o şi am obşinut-o. Am demonstrat că Oltchim poate să aibă altă faţă decât cea pe care o arată în unele meciuri din campionat. Am avut ceva emoţii la început, când am debutat de la minus 3 goluri, dar mi-am dat seama că fetele se impun încet-încet şi vor face un meci mare. Luminiţa Huţupan Dinu a apărat foarte bine, poate şi mai bine, dar dincolo de asta, ea este un catalizator pentru echipă. Ea îşi face datoria şi oricând va pleca, va pleca pe uşa din faţă. Îşi doreşte să câştige însă înainte un trofeu cu Oltchim", a precizat Berbecaru tot la Digi Sport.

"Am avut emoţii să joc la Krim, unde am avut a doua casă timp de şase ani în cariera mea. Le-am ajutat astăzi pe fete, le felicit, dar şi pe antrenori, pentru felul extraordinar în care au pregătit acest joc. Să nu vorbim de semifinale de pe acum, mai avem cinci meciuri. Ne gândim la următorul meci şi apoi mai vedem", a afirmat şi jucătoarea Luminiţa Huţupan Dinu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite