Huţupan: "Meciul cu Krim este decisiv!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luminiţa Huţupan Dinu
Luminiţa Huţupan Dinu

Elevele Anjei Andersen au intrat de aseară în cantonament la Govora, pentru meciul cu Krim, din etapa a treia a grupei principale I din Liga Campionilor. După ce a câştigat de două ori Liga cu Krim Ljubljana, antrenoarea cu portarii de la Oltchim, Luminiţa Huţupan-Dinu (foto), va fi duminică adversara slovenelor.

Desemnată recent de EHF drept cel mai bun portar al tuturor timpurilor, antrenoarea are emoţii pentru meciul de duminică, cu Krim Ljubljana, echipă unde a cunoscut cele mai mari satisfacţii din carieră . "Krim nu mai e chiar aceeaşi echipă ca atunci când am jucat eu, dar mai sunt câteva jucătoare alături de care am evoluat. Mai sunt portarul Stafanisin, Bodnieva, Vergeliuk şi Kosmac. Cu antrenoarea Marta Bon nu am lucrat, dar ştiu că poate să schimbe registrul tactic de la un joc la altul, ceea ce vom face şi noi", a spus Huţupan.

Luminiţa susţine că golghetera Andrea Lekic este principalul pericol pentru poarta galacticelor. "Ea face tot jocul, se desfăşoară pe tot terenul şi pasează bine la extreme, trebuie să o anihilăm. Şi pivotul Bodnieva e o jucătoare valoroasă, trebuie să facem marcaj bine la ea. Pentru noi, e un meci decisiv. Nu ne gândim la altceva decât la victorie. Am pierdut în Spania şi nu mai avem voie să facem paşi greşiţi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite