Herbert Muller: „Plecarea de la Rulmentul reprezintă o uşurare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muller nu exclude posibilitatea de a antrena în România
Muller nu exclude posibilitatea de a antrena în România

Fostul tehnician al echipei Rulmentul Braşov, Herbert Muller, a fost înlocuit în această dimineaţă cu Mariana Târcă, existând posibilitatea ca acesta să continue să antreneze la o echipă din România.

După un an şi jumătate de probleme financiare şi incertitudine, timp în care gruparea Rulmentul Braşov a fost părăsită de jucătoarele exponenţiale, fostul antrenor Herbert Muller pleacă fără regrete de la poalele Tâmpei.

Nu am niciun resentiment. Mă bucur că s-a ajuns la o înţelegere şi să sperăm că formaţia va fi salvată. Mă despart cu gânduri de mai bine şi sper să fie linişte în continuare la echipă, pentru a se atinge marea performanţă.

Mă simt uşurat că s-a luat această decizie, întrucât antrenam într-o tensiune permanentă. Sper să se rezolve situaţia financiară, iar Rulmentul să ajungă pe drumul cel bun. Plec de la Braşov cu inima împăcată, întrucât mi-am ţinut promisiunea şi nu am lăsat echipa la greu", a subliniat Herbert Muller.

Antrenează tot în România?

Muller este decis să părăsească România în vară, având mai multe oferte în momentul de faţă. „Nu exclud posibilitatea de a-mi continua munca la o echipă din România, întrucât am fost ofertat de formaţii din Liga Naţională. Poate o să mă reîntâlnesc cu Rulmentul în calitate de adversar.

Sunt foarte hotărât să mă întorc în Germania din vară şi sunt convins că-mi voi găsi o echipă în străinătate. Oferta celor de la Metz este tentantă şi mă voi hotârî în perioada următoare ce voi face. Oricum, fetele mele studiază în Germania, iar locul meu este lângă ele", a încheiat Muller.

Tehnicianul a vorbit şi despre posibila plecare în masă a handbalistelor din lotul actual: „Ele sunt majore şi sunt libere să facă ce-şi doresc. Eu o să încerc să le conving să rămână la Braşov, dar decizia le aparţine în totalitate".   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite