Handbalistele tricolore, în semifinalele Cupei Mondiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Handbalistele tricolore,  în semifinalele Cupei Mondiale
Handbalistele tricolore, în semifinalele Cupei Mondiale

Echipa feminină de handbal a României a reuşit, ieri, la Aarhus (Danemarca), o victorie zdrobitoare în faţa reprezentativei similare a Suediei, scor 41-24 (23-14).

Muştruluite serios de antrenorul Radu Voina, după eşecul categoric din meciul precedent cu Rusia, 25-35, tricolorele au intrat foarte montate pe teren cu gândul să „spele“ prestaţia slabă lăsată în faţa multiplei campioane mondiale.

Cu Ramona Maier vârf de lance, româncele au valorificat la perfecţie arma contratacului şi nu au dat nicio şansă nordicelor, care bătuseră surprinzător Rusia în primul meci din faza grupelor cu 25-23.

Graţie celor zece goluri marcate contra Suediei, extrema naţionalei României a ajuns la cota 20 la această ediţiei a Cupei Mondiale şi şi-a depus astfel candidatura la titlul de golgheteră a competiţiei.

România va întâlni, mâine, în semifinale, reprezentativa Germaniei sau a Norvegiei. Ultimele meciuri din grupe s-au desfăşurat după închiderea ediţiei. Câştigătoarea Cupei Mondiale va fi premiată cu 25.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite