Handbal/Vuckovic, noul antrenor al timişorenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
handbal
handbal

Sârbul Nedeljko Vuckovic este noul antrenor al echipei masculine de handbal Politehnica Municipal Timişoara, anunţă site-ul oficial al clubului. Vuckovic şi consilierul sportiv Uwe Bittenbinder se vor ocupa de echipa de pe Bega, după ce conducerea clubului a ajuns la un acord să înceteze colaborarea cu antrenorii Gelu Bota şi Otto Heel, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare şi a poziţiei din clasament.

Vuckovic revine la clubul timişorean după mai puţin de un an de zile, el fiind tehnicianul cu care s-a încheiat campionatul precedent.

Conducerea a mai decis blocarea parţială a drepturilor salariale ale jucătorilor până când echipa se va salva de la retrogradare. În cazul îndeplinirii acestui obiectiv, drepturile salariale blocate vor fi atribuite jucătorilor, la finalul campionatului.

Consiliul de Administraţie al grupării a renunţat la retragerea echipei din campionat, hotărându-se continuarea activităţii. Totuşi, membrii Consiliului vor solicita în scris Federaţiei Române de Handbal desfăşurarea în condiţii corespunzătoare a meciurilor ce vor urma, precum şi prezenţa observatorilor federali la partidele pe care violeţii le vor disputa în următoarele două luni.

Poli, penultima clasată (locul 13, cu 8 puncte), va juca sâmbătă, în deplasare, cu campioana HCM Constanţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite