Handbal/Tricolorele se vor reuni doar după încheierea sezonului intern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu a declarat, joi, că naţionala feminină nu se va reuni în luna aprilie, cum a fost programat iniţial, fiind deja calificată la turneul final al Campionatului Mondial din 2011.

"Ar fi fost o acţiune, care ar fi amânat calendarul Ligii Naţionale. Sunt şi probleme financiare, dar în principal motivul este legat de încheierea campionatului. Fetele din echipa naţională se vor reuni doar după încheierea sezonului intern. Facem eforturi să le oferim două săptămâni de refacere, în Cipru sau la Băile Felix, după care vor începe pregătirea propriu-zisă pentru Campionatul Mondial, dar şi meciurile din preliminariile CE din 2012", a spus Gaţu.

În programul echipei naţionale feminine din această primăvară era preconizată şi reunirea din partea a doua a lunii aprilie, pentru a pregăti eventuala dublă manşă din play-off-ul Campionatului Mondial din 2011. În această perioadă, forul european de profil (EHF) are trecut în calendar reunirea echipelor naţionale, dar cum reprezentativa României s-a calificat deja la turneul final al CM din 2011, graţie medaliilor de bronz de la CE de anul trecut, reunirea nu va mai avea loc.

În condiţiile în care în programul iniţial al Ligii Naţionale urma să se întrerupă între 11 şi 28 aprilie, iar acum această amânare nu mai este valabilă, sezonul intern ar trebui să se încheie la finalul lunii în curs.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite