Handbal/Tricolorele joacă finala turneului de la Paris contra Suediei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele naţionale de handbal feminin ale României şi Suediei vor disputa, duminică, finala turneului amical de la Paris, după ce au obţinut victorii în meciurile de sâmbătă, cu Croaţia, respectiv Franţa.

În primul meci al "patrulaterului" parizian, România a învins Croaţia, cu 29-25 (16-11), iar în cel de-al doilea, Suedia a produs surpriza în faţa gazdei, Franţa, scor 25-22 (14-12). Principalele marcatoare au fost Signate 5 goluri, Ayglon, Piejos şi Dembele, cu câte 3, pentru Franţa, respectiv Gullden, Wil-Freden şi Torstenson, cu câte 5 goluri, pentru Suedia.

Finala mare se va disputa duminică, de la ora 14.15, între România şi Suedia, iar de la ora 16.45 vor juca învinsele zilei de sâmbătă, Croaţia şi Franţa.

După jocul de duminică, echipa antrenată de Radu Voina se va deplasa în Germania, pentru două partide amicale, programate în 30 noiembrie (la Salzgitter) şi 1 decembrie (la Hildesheim).

Fetele vor reveni a doua zi în ţară, iar după două zile libere vor participa la conferinţa de presă oficială, dinaintea plecării la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia, programată în 6 decembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite