Handbal/Steaua îşi află mâine adversara din semifinalele Cupei Cupelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Novanc
Marius Novanc

Calificaţi în premieră după Revoluţie în această fază a Cupei Cupelor, roş-albaştrii îşi vor afla mâine, la ora 12.00,  la sediul federaţiei europene de la Viena, adversara din semifinale. Steaua pleacă cu şansa a doua indiferent de numele echipei alese.

Semifinalistele Cupei Cupelor:
Fraikin BM. Granollers / Spania
Reyno de Navarra San Antonio / Spania
VfL Gummersbach / Germania
Steaua MFA Bucuresti / România

San Antonio a câştigat Cupa Cupelor în 2004 şi 2004. În Palmaresul ibericilor mai figurează trofeul Ligii Campionilor în 2001 şi alte două finale în această competiţiei în 2003 şi 2006.Steaua a mai jucat cu San Antonio în sezonul trecut al Ligii Campionilor, pierzând ambele meciuri din faza grupelor: 28-29 la Buzău şi 30-38 în Spania.

VFl Gummersbach este câştigătoarea Cupei EHF de anul trecut. Nemţii formează o grupare cosmopolită cu jucători din Franţa, Islanda, Muntenegru, Austria şi Croaţia.

Granollers are în vitrina clubului două trofee ale Cupei EHF, ambele câştigate însă în deceniul trecut (1995 şi 1996). Vedele echipei sunt trei internaţionali suedezi.

Semifinalistele Cupei Challenge:
Bologna United / Italia
MMTS Kwidzyn / Polonia
Sporting Clube de Portugal / Portugalia
RD Slovan / Slovenia

Ştiinţa Bacău şi Bucovina Suceava au fost eliminate în sferturile competiţiei. Ultimele patru ediţii ale Cupei Challenge au fost câştigate de echipe româneşti: Steaua în 2006 şi UCM Reşiţa (2007-2009).

Semifinalistele Cupei EHF:
Naturhouse La Rioja / Spania
SG Flensburg-Handewitt / Germania
TBV Lemgo / Germania
Kadetten SH Handball / Elveţia


Sfertfinalistele Ligii Campionilor
Urna I

Chekhovskie Medvedi
FC Barcelona
HSV Hamburg
Rhein-Neckar Löwen

Urna II
HB Montpellier
MKB Veszprem
Ciudad Real
THW Kiel

HCM Constanţa a fost eliminată din Liga Campionilor de MKB Veszprem, fosta echipă a regretatului Marian Cozma. Formaţiile din prima urnă vor juca cu cele din urna II.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite