Handbal/România-Croaţia,în meciul de debut la CE de tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal masculin tineret a României va debuta împotriva reprezentantivei Croaţiei, în grupa D a Campionatului European din Slovacia, care va începe în 29 iulie.

Handbaliştii tricolori vor juca, în ordine, cu Croaţia (29 iulie, ora 17.00), cu Slovenia (31 iulie, ora 15.00) şi cu Suedia (1 august, ora 17.00).

Primele două clasate se vor califica în faza grupelor principale. Grupa I va fi formată din echipele de pe primele două locuri în grupele preliminare A şi B, iar în grupa a II-a se vor califica formaţiile de pe locurile 1-2 din grupele preliminare C şi D. În semifinale vor ajunge reprezentativele de pe primele două locuri în grupele principale, meciurile fiind programate în 6 august, iar finalele două zile mai târziu.

Echipa României a susţinut o serie de meciuri amicale în luna iulie, în pregătirea celor oficiale din Slovacia. Astfel, la nivel internaţional, tricolorii mici au obţinut o remiză (35-35) şi o înfrângere (25-27) în faţa Serbiei, iar cu echipele de Ligă Naţională "U" Transilvania Cluj şi CSM Oradea au bifat trei victorii şi o înfrângere: 41-35 şi 32-33 cu formaţia clujeană, respectiv 42-27 şi 27-26 cu CSM Oradea.

Înaintea plecării spre Slovacia, lotul României, antrenat de Titel Răduţă, îşi definitivează pregătirea în Ungaria.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite