Handbal/Naţionala feminină, prima reunire din 2011, în luna martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal feminin a României are programată prima reunire, după câştigarea medaliei de bronz, la Campionatul European, în luna martie. Deoarece promul meci oficial este abia în octombrie, iar tricolorele sunt deja calificate la Mondiale, selecţionerul Radu Voina va încerca în această perioadă să testeze cât mai mult jucătoare tinere.

În planul de pregătire pe 2011 figurează mai multe stagii de pregătire, dar şi turnee de verificare, plus Cupa Mondială din Danemarca. Singurul turneu confirmat în prezent este cel din Franţa, din 24-26 noiembrie, în rest, datele şi locurile nu sunt încă stabilite cu certitudine.

Pentru reprezentativa feminină, primele meciuri oficiale din 2011 vor avea loc în luna octombrie, în preliminariile CE din 2012. Urmează apoi două săptămâni de pregătire, participarea la Turneul de la Paris şi plecarea spre Campionatul Mondial din Brazilia, care se va desfăşura între 1 şi 18 decembrie.

Echipa feminină a României a obţinut luna trecută cea mai bună performanţă la nivel continental, medalia de bronz la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite