Handbal/Dinamo ar putea fuziona cu SCM Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CS Dinamo, chestorul Elisabeta Lipă, a declarat, vineri, că echipa de handbal masculin a clubului ar putea fuziona cu SCM Rom Cri Braşov, formaţie care a retrogradat din Liga Naţională, urmând ca noua grupare să evolueze la Braşov.

"Ne aflăm în discuţii pentru un fel de fuziune între echipa noastră de handbal masculin şi cea de la Braşov, care tocmai a retrogradat, însă nu este nimic bătut în cuie. Suntem într-o perioadă de criză şi trebuie să găsim soluţii de finanţare", a spus Lipă.

Chestorul Elisabeta Lipă se va deplasa, marţi, la Braşov, împreună cu managerul secţiei de handbal, Ovidiu Semen, pentru o nouă serie de discuţii, la care va participa şi preşedintele CS Dinamo Braşov, fostul tenisman George Cosac, cel care, de fapt, a şi propus această soluţie.

Intenţia oficialilor clubului Dinamo intenţionează ca în acest proiect să implice financiar şi autorităţile locale, urmând ca meciurile de pe teren propriu să se dispute în sala sporturilor "Dumitru Colibaşi" din Braşov.

Echipele Dinamo Bucureşti şi SCM Rom Cri Braşov s-au clasat pe locurile 12 şi 13 la finalul sezonului 2009-2010, ultimele ale Ligii Naţionale, cu zece şi, repectiv, trei puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite