Handbal: Stângă renunţă la Pandurii pentru naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu și al echipei naționale de handbal a renunțat la postul său de la echipa de club, de comun acord cu conducerea echipei gorjene. Tehnicianul își dorește să se concentreze mai mult pe pregătirea reprezentativei României, în vederea Campionatului Mondial din Suedia 2011.

Cei de la Pandurii au anunțat, printr-un comunicat oficial, că despărțirea se va produce începând cu 1 decembrie. "Clubul Sportiv Energia Pandurii, secţia de handbal, anunţă că începând cu data de 1 decembrie 2010 antrenorul Vasile Stângă îşi va încheia colaborarea cu clubul pe cale amiabilă. Urmează ca în zilele următoare să se găsească o soluţie de înlocuire a acestuia. Lotul de jucători care va evolua în continuare la Energia Pandurii se va definitiva împreună cu noua conducere tehnică ce va fi stabilită în perioada următoare", se arată în comunicat.

”I-am anunţat că nu mai doresc să continui şi asta a fost. A fost o despărţire de comun acord, practic iniţiativa a fost a mea, au fost de acord şi ei, totul a decurs fără certuri, fără nici o divergenţă. A fost o despărţire amiabilă, fără niciun  fel de discuţii, a fost cea mai bună soluţie pentru ambele părţi. Vreau să mă ocup şi să mă dedic mai mult echipei naţionale. Deocamdată nu mă mai gândesc la vreo altă echipă sau oferta, vreau să mă concentrez asupra acestui aspect din cariera de antrenor şi anume Campionatul Mondial. Ce va fi după vom vedea", a declarat selecţionerul pentru handbalvolei.ro.

Odată cu Stângă va pleca și secundul acestuia Mircea Bedivan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite