Cristina Neagu: ”Nu e o tragedie că am făcut egal cu Japonia!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu, câştigatoarea de anul trecut
Cristina Neagu, câştigatoarea de anul trecut

Aflată într-o perioadă de recuperare după intervenția chirurgicală suferită la umăr, Cristina Neagu nu a putut face deplasarea la Mondialele de handbal din Brazilia, însă a urmărit, cum era și normal, evoluțiile colegelor sale. Cea mai valoroasă jucătoare din lume în 2010 a spus că nu trebuie să facem o dramă din egalul (28-28) cu Japonia.

Cristina Neagu a mărturisit la Dolce Sport că nu face parte din acea categorie a românilor care critică naționala feminină de handbal. ”Nu este o mare tragedie că am făcut un egal cu Japonia. Mai dureros este că jocul nu ne-a ieşit în cele trei meciuri de până acum. Mi se pare că ambele faze ale jocului nu funcţionează la parametri normali. Dăm goluri uşoare pe contraatac, însă luăm goluri uşor, tot pe contraatac, după atacuri poziţionale. Nu e nici prima, nici ultima dată când ni se întâmplă așa ceva Am trecut şi eu prin asta. Când ceva începe prost, se termină şi mai prost. Nu reuşeşti să schimbi nimic în momentele alea”, s-a referit Neagu la meciul de aseară.

Jucătoarea Oltchimului consideră că meciurile cu Franţa şi Brazilia vor arăta altfel. ”Abia acum încep meciurile adevărate pentru noi. Important e să jucăm aşa cum trebuie şi să fim mulţumite de joc. Cel mai mult trebuie să lucrăm la psihic. Multe nu se pot schimba. Mai sunt doar două zile la dispoziţie”.

Legat de indisponibilitatea ei, Neagu a spus că va cunoaște care este situația după ce va efectua controlul medical în SUA, la clinica unde s-a operat în urmă cu șase luni. ”Atunci se va știi cât mai am de așteptat până când voi reveni pe teren. După mine, încă nu sunt refăcută complet. Puțini știu că eu am avut o gaură în umăr. O bucată de cartilagiu s-a desprins, iar refacerea pornește de la os. Din acest motiv, recuperarea poate dura chiar și un an. Eu acum fac antrenamente mai scurte, de o oră și jumătate, precum și bazin”, a spus bucureșteanca la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite