Handbal: Berbecaru: "O victorie cu Volgograd ne asigură calificarea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, este mulţumit de rezultatul reuşit de campioana României în Germania, cu Buxtehuder, şi consideră că o victorie în etapa a II-a a grupei D a Ligii Campionilor, cu Dinamo Volgograd, ar asigura calificarea elevelor antrenate de Radu Voina.

"Trebuie să recunosc, victoria noastră de la Hamburg, coroborată cu cea a lui Itxako la Volgograd, ne simplifică situaţia. Dacă noi vom câştiga în faţa lui Dinamo, în opinia mea, se mai pune problema doar a locului de pe care vom merge în grupele principale, nu şi a calificării. Vom avea un meci dificil duminică în faţa rusoaicelor, dar sunt convins că ne vom impune. Îi vom avea alături şi pe suporteri, ceea ce este un avantaj mare pentru noi", a spus Berbecaru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Totuşi, el nu a fost mulţumit de jocul prestat de Oltchim cu Buxtehuder. "Jocul nu a fost deosebit, trebuie să recunosc. Practic am jucat fără extreme, dar cred că este numai un accident. Spun asta pentru că la ultimele partide ale naţionalei extremele au funcţionat bine, practic numai ele ne-au ţinut în viaţă. Şi sunt tot extremele de la Oltchim aşa că sunt convins că îşi vor reveni. Este important rezultatul, aveam mare nevoie de cele două puncte puse în joc. Radu Voina a gândit bine meciul. A introdus-o în teren pe Patricia Vizitiu, care şi-a făcut datoria şi a marcat goluri decisive. Patricia este o handbalistă care te ajută mult dacă o bagi când trebuie", a mai spus Berbecaru.

Oltchim va juca în etapa a doua a Grupei D a Ligii Campionilor duminică, ora 18.00, în sala polivalentă "Traian", cu începere de la ora 18.00. După prima etapă campioana României este pe primul loc al clasamentului, la egalitate de puncte cu Itxako Estella, campioana Spaniei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite