HCM poate juca în Liga Campionilor la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a primit, vineri, acceptul Federaţiei Europene de Handbal (EHF) de a disputa la Constanţa partidele din acest sezon al Ligii Campionilor.

"Clubul a făcut eforturi semnificative în timpul verii pentru a reconstrui aria în jurul terenului de joc şi situaţia în sală s-a îmbunătăţit. EHF a vizitat sala, a evaluat încă o dată situaţia şi confirmă «Sala Sporturilor» din Constanţa ca gazdă regulamentară pentru meciurile de acasă ale echipei HCM în sezonul 2010/2011 al Champions League Velux EHF", se arată în comunitatul trimis clubului constănţean de către EHF.

Preşedintele clubului, Nicuşor Constantinescu, s-a declarat încântat de decizia EHF. "O veste foarte bună pentru HCM, pentru constănţeni, că putem juca la Constanţa în Liga Campionilor şi îi aşteptăm pe toţi iubitorii handbalului să vină la meciul cu Croaţia Zagreb. Avantajul terenului propriu, al optulea jucător care este spectatorul, contează enorm când întâlneşti o echipă de valoare apropiată. HCM este în acest moment un simbol al tinerilor constănţeni, dar şi al României", a declarat Nicuşor Constantinescu.

Lucrările de renovare a Sălii Sporturilor au început în luna august, perioadă în care au fost îndepărtate câte două rânduri de scaune de pe fiecare parte, ceea ce a dus la un câştig de câte 2,20 metri, necesar montării panourilor publicitare, obligatorii în Liga Campionilor.

O ultimă inspecţie a reprezentanţilor Federaţiei Europene de Handbal la Constanţa a avut loc pe 6 septembrie.

În sezonul trecut al Ligii Campionilor, HCM a fost nevoită să îşi dispute partidele de pe teren propriu, la Buzău

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite