HCM Constanţa, a treia înfrângere în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Sabou
Alexandru Sabou

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a fost învinsă, duminică, în deplasare, de Renovalia Ciudad Real, scor 34-28 (15-12), în cel de-al treilea meci din grupa D a Ligii Campionilor.

Constănţenii au înregistrat a treia înfrângere, din tot atâtea partide jucate, de această dată în deplasarea din Spania, pe terenul favoritei Renovalia Ciudad Real. Demiterea din această săptămână a antrenorului Jovica Cvetkovici a adus un şoc, la nivelul jocului echipei, mult îmbunătăţit, dar nu şi la nivelul victoriilor.

Cu excepţia primelor minute (0-2 şi 4-3), Ciudad Real a dominat meciul, trecându-şi în cont cea de-a treia victorie consecutivă, care îi aduce şi urcarea pe locul I în grupa D. Cu 0 puncte, HCM se află în continuare pe ultimul loc, dar după jocul bun arătat în Spania în prima repriză, şansele să spargă „gheaţa” în clasament sunt crescute, pentru următoarele dispute.

Marcatorii HCM au fost Sadoveac 7 goluri, Mureşan 4, Buricea 3, Stavrositu 3, Sabou 3, Csepreghi 2, Băiceanu 2, Schuch 2, Riganas 2, în timp ce pentru Ciudad Real s-au remarcat Lazarov 8 goluri, Parrondo 6, Guardiola Villaplana 5.

În primele două partide din grupă, HCM a cedat pe teren propriu, cu HC Zagreb, scor 23-33, şi în deplasare, cu Flensburg-Hadewitt, scor 22-29.

În celelalte două meciuri ale etapei a treia din grupa D s-au înregistrat rezultatele: HC St. Petersburg-HC Zagreb 28-35 şi HC Bosna Sarajevo-Flensburg-Handewitt 23-35.

Programul echipei constănţene în grupa D, în continuare, este următorul: HCM Constanţa-HC Bosna Sarajevo (14 octombrie), HCM Constanţa-HC St. Petersburg (18 noiembrie). Meciurile retur din grupa D se vor derula începând cu 24 noiembrie, urmând a se încheia în 5 martie 2011. În 3 martie, campioana României va juca ultimul meci din grupa D, pe teren propriu, cu Renovalia Ciudad Real, finalista ediţiei trecute.

Primele patru clasate din fiecare grupă se califică în optimile de finală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite