Întăriri din Serbia pentru HCM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întăriri din Serbia pentru HCM
Întăriri din Serbia pentru HCM

HCM Constanţa a început pregătirea noului sezon la 21 iulie, cu un cantonament la Zlatibor (Serbia). Acolo, în urmă cu două duminici, HCM a disputat primul meci de verificare, pierzând (30-33) cu Vardar Skopje (Macedonia).

Întâlnirea s-a desfăşurat în trei reprize (primele două de 25 de minute, ultima de 20). După această partidă, lotul constănţean s-a deplasat la Novi Sad, pentru un alt cantonament şi mai multe jocuri de verificare în compania unor formaţii locale. Ultimul meci este programat la 12 august, când constănţenii joacă împotriva campionilor de la Partizan Belgrad.

Turneu tare la sfârşitul acestei luni

După ce vor trece pe acasă, la sfârşitul acestei luni (26-31 august) ei vor participa la turneul de la Banja Luka, unde vor avea ca adversare pe Chambery, vicecampioana Franţei, şi pe Gorenje, campioana Sloveniei. Va fi o repetiţie utilă înaintea participării în Liga Campionilor.

La capitolul achiziţii, HCM a reuşit să-l legitimeze în această vară pe internaţionalul sârb Nikola Manojlovici (ex-Goppingen). Născut la 1 decembrie 1981, acesta evoluează pe post de centru, fiind un jucător de gabarit (1,95 m / 99 kg).

Nikola Manojlovici a reuşit sâmbătă să înscrie şase goluri, fiind golgheterul echipei sale în amicalul câştigat cu 37-30 în faţa formaţiei Vojvodina Novi Sad (Serbia).

HCM nu a rezolvat problema sălii unde îşi va disputa meciurile din Liga Campionilor, forul european (EHF) neomologând arena din Constanţa (nu exista suficient loc pentru montarea panourilor publicitare). Aşadar, echipa de pe litoral va disputa la Buzău partidele socotite a fi pe teren propriu. La 6 septembrie, în prima rundă a Ligii Naţionale, HCM va întâlni la Constanţa pe HC Odorhei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite