HCM Constaţa, învinsă de Sankt Petersburg în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Handbaliștii constănțeni în Liga Campionilor
Handbaliștii constănțeni în Liga Campionilor

Echipa de hadbal masculin, HCM Constanţa a pierdut, în deplasare, partida cu ruşii de la St. Petersburg HC, scor 26-29 (13-14), în meci contând pentru grupa D a Ligii Campionilor.

În urmă cu şase zile, campioana României a reuşit o victorie dramatică împotriva ruşilor, pe teren propriu, 29-28. Din păcate, returul nu a mai fost atât de norocos pentru constănţeni.

Chiar dacă în ultimele minute se apropiaseră la un gol şi erau în superioritate numerică, handalisştii constănţeni nu au reuşit să străpungă apărarea adversă.

Marcatorii formaţiei constănţene au fost Angelovski 4 goluri, Sadoveac 4, Toma 4, Csepreghi 3, Onyejekwe 3, Stavrositu 2, Schuch 2, Adzici 2, Băiceanu 1, Mureşan 1. Din tabăra ruşilor s-a remarcat Shindin, cu 10 goluri.

Cu 2 victorii şi patru înfrângeri, HCM a acumulat doar 4 puncte, la fel ca St. Petersburg, cu care a făcut rocada locului patru în grupa D. HCM este momentan pe locul cinci.

Următoarea partidă pentru HCM Constanţa în Liga campionilor va fi, acasă, împotriva nemţilor de la Flensburg-Hadewitt, la 2 decembrie.

primele patru echipe din fiecare grupă se califică în faza următoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite