HCM Constanţa a ratat optimile de finală din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor după ce a fost învinsă de formaţia bosniacă HC Bosna Sarajevo, scor 23-24 (13-11), în penultimul meci din grupa D a Ligii Campionilor.

Prima repriză a partidei a fost una echilibrată, cele două echipe mergând "umăr la umăr" până aproape de finalul celor 30 de minute. La pauză, constănţenii au intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri, 13-11.

În a doua parte a meciului, bosniacii au egalat la 14 şi au preluat conducerea. De data aceasta a fost rândul echipei de la malul mării să ţină pasul aproape. Băieţii lui Ion Crăciun au rezistat până în minutul 57, când gazdele au preluat conducerea, iar Sadoveac şi Stavrositu au ratat copilăreşte.

Bosna a câştigat cu 24-23, iar HCM a coborât astfel pe locul cinci în grupa D, cu 4 puncte, în timp ce Bosna a urcat pe patru, cu 5 puncte.

Constănţenii aveau nevoie de cel puţin un egal pentru a merge mai dearte în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Pentru HCM au marcat : Angelovski 6 goluri, Buricea 5, Toma 4, Irimescu 2, Stavrositu 2, Sadoveac 2, Schuch 1, Mureşan 1, în timp ce la adversari s-au remarcat Karacici cu 11 reuşite, urmat de Mesarici şi Kapisoda, cu câte 3.

Ultima etapă din grupa D, programată între 2-5 martie va definitiva clasamentul final, primele patru clasate urmând a se califica în optimile de finală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite