HANDBAL: HCM Constanţa şi Oltchim susţin meciuri cheie în Ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltchim Râmnicu Vâlcea şi HCM Constanţa susţin meciuri cheie în grupele Ligii Campionilor la handbal, care le-ar putea netezi calea către calificarea în faza superioară.

Oltchim Râmnicu Vâlcea se deplasează în Rusia pentru meciul retur cu Zvezda Zvenigorod, programat sâmbătă de la ora 16,00, din etapa a 4-a a grupei C a Ligii Campionilor la handnal feminin. Campioana României, care a câştigat meciul tur la 4 goluri (31-27), şi-ar putea asigura calificarea în turul principal al competiţiei dacă obţine cel puţin un punct. Meciul de la Cehov, arbitrat de norvegienii OyvindTogstad şi Rune Krisiansen, va fi transmis în direct de Sport.ro.

În clasamentul grupei C, Oltchim conduce cu 6 puncte, urmată de Zvenigorod - 3, Gyor ETO - 2 şi SD Itxako - 1 punct. În celălalt joc al grupei, SD Itxako primeşte replica echipei Gyor.

HCM Constanţa primeşte duminică vizita ruşilor de la Cehovskie Medvedi, într-un meci capital pentru campioana României, care are nevoie de victorie pentru a se menţine pe primele 3 locuri în grupa A, ce asigură calificarea în optimile de finală.

Meciul de la Buzău, transmis duminică în direct de Sport.ro de la ora 19,00, este arbitrat de slovenii Nenad Krstic şi Peter Ljubic. În clasament, Valladolid conduce cu 7 puncte (5 jocuri) urmată de Montpellier - 6, Constanţa - 6, Medvedi - 4, Szeged - 3, PAOK Salonic - puncte.

Alte 3 echipe româneşti susţin prima manşă din turul 3 al cupelor europene.

În prima manşă a turului 3 al Cupei EHF, UCM Reşiţa primeşte duminică replica formaţiei slovene RK Trimotrebnje, de la ora 20,00. Meciul este arbitrat de danezii Stenrand şi Birch.

Steaua Bucureşti, în meci tur din turul 3 al Cupei Cupelor, va înfrunta sâmbătă de la ora 20,00 formaţia italiană HC Conversano. Jocul este arbitrat de elveţienii Wyss şi Zowa.

În prima manşă a turului 3 al Cupei Challenge, programată sâmbătă de la ora 18,00, HC Odorheiu Secuiesc înfruntă echipa macedoneană HC Pelister 08 Bitola. Jocul este arbitrat de croaţii Jurinovic şi Mrvica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite