HANDBAL: HCM Constanţa a pierdut în jocul tur al "optimilor" Cupei Cupelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal masculin HCM Constanţa a pierdut, duminică, în deplasare, în faţa slovacilor de la Tatran Preşov, cu scorul de 32-25 (19-12). Meciul a contat pentru prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Cupelor.

Golurile constănţenilor au fost marcate de: Toma (5), Adzic (5), Pavlovic (4), Csepreghi (2), Sabou (2), Băiceanu (2), Schuch (2), Mureşan (1), Sadoveac (1) şi Buricea (1).

Înaintea începerii jocului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria handbalistului Marian Cozma, ucis săptămâna trecută în Ungaria.

În min.29, meciul a fost întrerupt pentru 10 minute, deoarece din galeria constănţeană s-a aruncat în teren cu o sticlă cu apă. Suporterii formaţiei române au fost deranjaţi de prestaţia arbitrilor polonezi Arkadiusz şi Leszek Solodko, aceştia favorizând echipa gazdă în mai multe rânduri. Partida a fost reluată după intervenţia forţelor de ordine.

Returul acestei întâlniri este programat duminică, 22 februarie, de la ora 11:00, la Constanţa.

Într-un alt meci din aceeaşi fază a competiţiei, Steaua păstrează puţine şanse la calificarea în "sferturi", după ce a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de spaniolii de la Pevafersa Valladolid, cu 33-27. Returul e programat pe 21 februarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite