Grevă la Rulmentul Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După meciul cu Byasen, 31-27, din Norvegia, din sferturile Cupei EHF, elevele pregătite de Herbert Muller au ameninţat că nu se vor prezenta la antrenamente dacă nu li se vor vira banii în cont.

Cum patronul Teodor Florescu nu a dat niciun semn în acest sens, „rulmentistele” au boicotat şedinţa de pregătire de aseară. Deşi au fost prezente la Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi”, acestea au refuzat să se antreneze.

Mai mult, iritate de situaţia creată, unele dintre sportive şi-au manifestat intenţia de a părăsi baza sportivă, însă ulterior s-au răzgândit. Vizibil nemulţumite, ele au asigurat că nu se vor prezenta la întâlnirea de astăzi, în compania echipei Dunărea Brăila.

„Ne-am întâlnit astăzi (n.r. ieri), însă nu le pot obliga pe fete să se antreneze, ţinând cont de situaţia în care ne aflăm. Până la această oră nu am primit niciun semn din partea patronului, dar sunt promisiuni că vom primi măcar un salariu restant. Dacă acest lucru nu se va întâmpla până mâine (n.r. astăzi) la ora 16.00, fetele nu vor intra pe teren cu Dunărea Brăila”, a punctat tehnicianul Herbert Muller.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite