Germancele lui Viborg: "Va fi iadul la Bucureşti!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grit Jurack, Anja Althaus şi Nora Reiche au declarat pentru site-ul federaţiei europene că meciul retur cu Oltchim din finala Ligii Campionilor va avea o desfăşurare total diferită decât prima manşp disputată la Herning. Cele trei nemţoaice au afirmat că se aşteaptă la o atmosferă incendiară şi total ostilă în Sala Polivalentă din Bucureşti,

Despre diferenţa de scorr:

Grit Jurack: Putea fi zece goluri diferenţă dacă jucam mai concentrate în ultimele cinci minute. Dar am făcut oricum un mare pas înainte şi Vâlcea este acum sub presiune.

Anja Althaus:Şapte goluri reprezintă o diferenţă confortabilă, dar toată lumea ştie că nimic nu este încă decis. Mai avem 60 de minute până să primim trofeul. În handbalul modern o echipă poate recupera rapid un decalaj de şapte goluri.

Nora Reiche: Finalele au propriile reguli, poţi pierde la 12 goluri dacă nu eşti atent. Va trebui să pornim la start cu ideea să obţinem o nouă victorie.

Despre atmosfera de la meciul retur:

Nora Reiche: Va fi iadul la Bucureşti! La Herning au fost 200 de suporteri români şi au creat o atmosferă fantastică.

Anja Althaus: ....dar i-am făcut să tacă în repriza secundă! (râde).

Grit Jurack: Vâlcea nu a mai jucat până acum la Bucureşti în faţa unui public numeros şi s-ar putea ca acest lucru să le creeze adversarelor o stare de nervozitate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite