Gavrilescu demisionează de la Oltchim din motive personale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Gavrilescu
Ioan Gavrilescu

Președintele campioanei României la handbal feminin, Ioan Gavrilescu, a decis să își încheie activitatea după 33 de ani în care a condus acest club, din motive strict personale.

"Confirm că la data de 25.03.2011 am înregistrat la club cererea mea de demisie din funcția de preşedinte al Clubului Sportiv Oltchim Râmnicu Vâlcea, întrucât, din motive strict personale şi familiale, am hotărât să încetez activitatea de la club. Cererea o voi prezenta, în conformitate cu statutul clubului, în Adunarea Generală a acestuia din data de 07.04.2011. Nu am condiţionat continuarea sau întreruperea activității mele la club de numele niciunei alte persoane, cu atât mai mult de cel vicepreşedintelui Raluca Covaci, relaţiile mele cu colegii de serviciu din club, fiind de mulți ani de zile, cât se poate de corecte", a declarat Gavrilescu.

Gavrilescu s-a declarat un aprig susţinător al lui Radu Voina: "Referitor la problema antrenorilor echipei de handbal Oltchim, menționez că sunt un aprig susținător al profesorului Radu Voina, selecţionerul echipei naționale de handbal feminin, antrenorul care a realizat cea mai buna performanță europeană din istoria clubului și anume calificarea echipei în finala Ligii Campionilor din sezonul 2009/2010, personal excluzând în prezent oricare altă variantă. Insist şi repet, încetarea activităţii mele la club este generată în exclusivitate de motive strict personale, alte cauze sau motive invocate reprezentând simple speculaţii".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite