Gavrilescu: "Aducem antrenor străin la Oltchim!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat, miercuri, că, în proporţie de 80 la sută, antrenorul care va fi adus la campioana României, după plecarea lui Radu Voina, va fi unul străin.

"În proporţie de 80 la sută, tehnicianul Oltchimului va fi unul străin. Chiar nu ştiu ce român putem aduce, nu îmi vine în minte niciun nume acum. Am luat decizia de a aştepta câteva zile, până duminică, atunci când vom avea la club o şedinţă şi vom decide cu cine vom negocia. S-a aflat deja că Voina nu mai continuă şi poate o să apară oferte. În acest moment nu se ştie nimic. Am văzut zvonuri conform cărora ar urma să vină Anja Andersen sau Herbert Muller. Ambele piste sunt total greşite. Am înţeles că Anja are probleme de sănătate, iar Muller are contract în Germania şi nu se pune problema să vină la noi", a spus Gavrilescu.

Oficialul campioanei României a adăugat că patru jucătoare şi-au prelungit contractele cu gruparea vâlceană. "Contractul Valentinei Elisei a fost prelungit automat pentru încă şase luni, perioadă în care a fost accidentată. Paula Ungureanu şi Steluţa Luca au semnat pentru încă un sezon, iar Tereza Pâslaru şi Roxana Gatzel pentru încă două sezoane. Singurul semn de întrebare este la Gabriella Szucs. Încă nu am discutat cu ea eventuala prelungire a contractului. Decizia o va avea noul tehnician al Oltchimului", a precizat Gavrilescu.

Antrenorul Radu Voina a refuzat prelungirea contractului pe încă un an cu CS Oltichim Râmnicu Vâlcea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite