„Galacticele“ au minat „tancurile ruseşti“ !

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Galacticele“ au minat „tancurile ruseşti“ !
„Galacticele“ au minat „tancurile ruseşti“ !

Oltchim a învins aseară formaţia rusă Zvezda, scor 31-27 (18-16), în Liga Campionilor. Încurajate de un public frenetic, elevele lui Radu Voina şi-au depăşit masivele adversare printr-un joc inteligent, în mare viteză.

Foarte infatuat, antrenorul Evgheni Trefilov declara înaintea meciului că formaţia sa este net favorită prin prisma palmaresului din ultimii ani. Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea din târg şi Oltchim a oferit o lecţie de handbal modern câştigătoarei Ligii Campionilor din 2008.

Cu portarul Paula Rădulescu în rol de înger păzitor între buturile noastre şi cu „zvârluga” Ramona Maier, vârf de lance pe faza ofensivă, „galacticele” au dominat în permanenţă jocul şi au condus şi la trei goluri diferenţă. Zvezda a replicat doar prin ghiulele trase de „monstrul” Polenova (2 metri), marcatoare a patru goluri.

Fără Ardean, ieşită accidentată în prima repriză după o lovitură dură la genunchi, Oltchim a continuat să evolueze excelent pe faza ofensivă, acolo unde a evitat contactele fizice şi jucătoarele şi-au pus în valoarea tehnică şi viteza superioară în faţa „tancurilor ruseşti”. Neagu a demonstrat de ce antrenorul Trefilov a spus că şi-o doreşte la Zvezda şi a marcat câteva goluri în momente cheie.

Oltchim s-a detaşat şi la opt goluri pe tabelă, dar lipsa de concentrare la finalizare, în special a lui Maier, ne-a împiedicat să câştigăm şi mai detaşat derby-ul grupei cu Zvezda. Au marcat pentru Oltchim: Maier 7 (1), Neagu 5, Luca 3, Stanca 3, Puşcaşu 3, Manea 3, Ardean 2,Lecuşanu 2, Vădineanu 2 (1), Şimkute 1.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite