„Galacticele“ au probleme de concentrare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Galacticele“ au probleme de concentrare
„Galacticele“ au probleme de concentrare

Calculele hârtiei au fost confirmate. Oltchim Rm. Vâlcea a câştigat fără mari probleme – 27-22 (17-12) – la Constanţa, în faţa Tomisului, grupare creditată ca fiind singura capabilă să se opună „galacticelor”.

Revenită din seria de turnee de pregătire la care a participat, înaintea debutului de sezon, campioana României la handbal a obţinut două succese clare în primele două etape ale Ligii Naţionale.

La câteva zile după victoria (37-24) de pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, vâlcencele au câştigat (27-22) derby-ul cu Tomis, detaşându-se încă din start.

Luând în calcul şi posibilitatea ca jucătoarele sale să manifeste în partidele de campionat şi un spirit de autoconservare, ferindu-se de accidentări, antrenorul Radu Voina (foto) afirmă categoric că Oltchim n-a atins încă „turaţia” necesară participării la Liga Campionilor:

„Turneele la care am participat ne-au scos în faţă adversari de cel mai înalt nivel. Concentrarea fetelor a fost alta. În meciurile de campionat avem încă probleme din acest punct de vedere. Plus că toate echipele încearcă să limiteze proporţiile eşecului jucând tare împotriva noastră. Am câştigat şi cu Oţelul, şi la Constanţa. Ne-am atins scopul, însă nu sunt încă mulţumit. Repet, în Champions League va fi cu totul altceva”, a concluzionat antrenorul care are misiunea de a-şi califica echipa în finala prestigioasei competiţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite