Florin Costea este fan „Adevărul Sporturi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce sâmbătă a evoluat în partida pierdută de echipa sa în deplasarea de la Timişoara, Florin Costea, superstarul echipei de fotbal Universitatea Craiova a revenit ieri la Râmnicu Vâlcea, localitatea sa natală.

De ziua lui, internaţionalul român a venit la meciul cu Viborg însoţit de prietenă şi a luat loc în tribune, fără a crea prea mare vâlvă în jurul său. El ne-a declarat că a fost cucerit de suplimentul „Adevărul Sporturi“, pe care întreaga sală l-a putut citi înaintea meciului.

În timpul partidei, Costea a fluturat steagul roş-albastru al Oltchimului, prilej de glume printre spectatori care i-au prevăzut un viitor la Steaua. Fostă jucătoare la Oltchim, extrema dreapta de la Viborg, Cristina Vărzaru, nu a avut parte de o primire prea ospitalieră la Vâlcea.

Deşi are în palmares trei titluri de campioană naţională a României cu Oltchim şi a evoluat în finala Cupei Cupelor pierdută de vâlcence în 2002 în faţa rusoaicelor de la Lada Togliati, Vărzaru a fost înjurată de brigada Zăvoi.

“Vărzaru pentru noi, tu eşti un gunoi!”, a fost scandarea galeriei vâlcene, care a taxat-o pe micuţa handbalistă pentru că a refuzat să se transfere la Oltchim.

Ea nu a avut de cine să fie apărată, deoarece nordicele au fost însoţite de doar trei suporteri la Râmnicu Vâlcea. Conform celor doar trei fani prezenţi în “Sala Traian” din Vâlcea, principalele motive le-au constituit distanţa mare şi costurile piperate ale excursiei în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite