Ex-stelistul Ionuţ Georgescu va juca la UCM Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Componentul naţionalei de handbal masculin a României, Ionuţ Georgescu va juca la vicecampioana UCM Reşiţa în viitorul sezon. Conducerea UCM Reşiţa a anunţat că fostul jucător al formaţiei Steaua Bucureşti a semnat un contract valabil pe următorul sezon, la fel ca interul Adrian Tucanu, care şi-a prelungit înţelegerea cu viceampioana, pe încă un an.

Ionuţ Georgescu (28 de ani) a mai jucat de-a lungul carierei la Uztel Ploieşti, Fibrex Săvineşti, Bidasoa Irun (Spania), iar în ultimele trei sezoane a evoluat la Steaua Bucureşti, trecându-şi în palmares două titluri de campion, cu Fibrex (2003) şi cu Steaua (2008). Cu aceleaşi echipe a jucat în grupele Ligii Campionilor după câştigarea titlului naţional şi tot cu ele a cucerit şi patru Cupe ale României.

Formaţia bănăţeană a revenit la sentimente mai bune şi în privinţa căpitanului Adrian Tucanu, cu care încetase colaborarea la finalul lunii trecute, nedorind să-l mai păstreze în lot. Tucanu a semnat o nouă înţelegere, valabilă tot pentru un sezon.

UCM Reşiţa i-a mai transferat în intersezon pe Predrag Vujadinovici, tot de la Steaua, Alexandru Stamate (Minaur Baia Mare), pe sârbul Borko Djordjevic, precum şi pe portarii Levente Szabo (U Transilvania Cluj) şi Ionuţ Irimuş (Minaur Baia Mare).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite