HANDBAL: Zile de foc pentru românce în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HANDBAL: Zile de foc pentru românce în Europa
HANDBAL: Zile de foc pentru românce în Europa

Oltchim Râmnicu Vâlcea, campioana naţională la handbal feminin, primeşte duminică replica rusoaicelor de la Zvezda Zvenigorod, în primul derby al grupei C din Liga Campionilor, între echipele care au obţinut victorii în prima etapă.

Meciul Oltchim Râmnicu Vâlcea - Zvezda Zvenigorod are loc duminică de la ora 19,00 şi este transmis în direct de Sport.ro. Arbitri sunt cehii Vaclav Kohout şi Petr Novak.

În prima etapă, Oltchim s-a impus în Spania pe terenul echipei SD Itxako (27-24), în timp de Zvenigorod a câştigat acasă cu Gyor ETO (34-29).

Zvezda Zvenigorod, antrenată de vulcanicul Evgheni Trefilov, care conduce şi echipa Rusiei, a cucerit ediţia 2007/2008 a Ligii Campionilor şi ediţia 2006/2007 a Cupei EHF.

Oltchim şi Zvezda s-au mai înfruntat în septembrie 2007, la Turneul Campionelor de la Râmnicu Vâlcea, când echipa antrenată de Gheorghe Tadici se impunea cu 23-19 în finală.

Zvezda a întâlnit şi o altă echipă românească, Rulmentul Braşov, în sferturile de finală ale Cupei EHF 2007, câştigând ambele manşe (25-19; 35-18).

Turul 3 al Cupei EHF programează prima manşă a duelului Rulmentul Braşov - HCM Ştiinţa Baia Mare, sâmbătă de la ora 17,00. Jocul este arbitrat de o brigadă cipriotă: Constantinou şi Mouttas.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite