Eroul barajului cu Rusia s-a căsătorit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai puţin de două săptămâni după ce a condus naţionala de handbal a României către turneul final al Campionatului Mondial din 2011, Alexandru Csepreghi (23 de ani) şi-a pus pirostriile la Baia Mare, oraşul său natal.

După o relaţie de cinci ani şi jumătate cu iubita sa, Mădălina Vârlan, handbalistul şi-a luat inima în dinţi şi a zis "Da" în faţa ofiţerului stării civile.

 Una dintre perechile de naşi a fost alcătuită chiar de unul dintre arbitrii băimăreni, Ionuţ Marta şi soţia sa. Alexandru Csepreghi a declarat că evenimentul care a avut loc a reprezentat pentru el doar o formalitate, deoarece în cei cinci ani şi jumătate relaţia lor a reuşit să devină una sudată.

image

„De cinci ani şi jumătate suntem împreună şi am considerat că a venit timpul să ne concretizăm relaţia şi prin acest pas, pe care îl consider mai mult o formalitate. Următoarele lucruri la care mă gândesc acum este cununia religioasă care va avea loc sâmbătă şi petrecerea de după", a declarat noul star al echipei naţionale.

Proaspăta doamnă Csepreghi a precizat că deocamdată nu se gândesc la un copil, în acest moment cariera sportivului fiind mult mai importantă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite