HANDBAL: Mihai Marinescu: "Decizia EHF mi se pare aberantă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HANDBAL: Mihai Marinescu: "Decizia EHF mi se pare aberantă!"
HANDBAL: Mihai Marinescu: "Decizia EHF mi se pare aberantă!"

Secretarul general al FR Handbal, Mihai Marinescu, a declarat, joi, agenţiei Mediafax, că aşteaptă decizia oficială a forului european în cazul tentativei de mituire a arbitrilor de la partida cu Muntenegru, precizând totuşi că hotărârea anunţată pe site-ul eurohandball.com i se pare aberantă.

"Eu sunt în concediu, nu cunosc oficial comunicatul EHF şi de aceea aştept să văd comunicatul pe care îl trimit federaţiei, nu ce anunţă pe site, pentru că în acel comunicat trebuie să şi justifice pe baza căror articole şi din ce regulamente au luat decizia. Au fost doar nişte declaraţii ale unor arbitri date după opt luni de la acel meci. Personal, nu cunosc să existe alte probe. Dacă decizia EHF este aceasta, atunci mi se pare aberantă. Rămân stupefiat şi sper să existe drept la apel, dar vreau să mă lămuresc cu comunicatul oficial către FRH, care nu cred că a ajuns încă", a spus Marinescu.

Preşedintele FRH, Cristian Gaţu, care se află în concediu, selecţionerul Aihan Omer şi fostul vicepreşedinte Petru Paleu nu au putut fi contactaţi până în momentul transmiterii acestei ştiri.

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că antrenorul naţionalei masculine a României, Aihan Omer, şi fostul vicepreşedinte al FR Handbal, Petru Paleu, au fost suspendaţi 5 ani din toate competiţiile internaţionale, pentru tentativă de mituire a arbitrilor unui meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite