Do Nascimento nu mai vine la Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltchim Râmnicu Vâlcea a eşuat în încercarea de a o transfera pe brazilianca Alexandra Do Nascimento, după ce a avut negocieri în acest sens cu oficialii campioanei Austriei, Hypo Viena.

După tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor, tratativele au eșuat și jucătoarea va rămâne în Austria. "Inițial am zis că sunt de acord cu transferul, mai ales că handbalista le spusese că vrea să plece și să se transfere la Oltchim. După ce au văzut rezultatul tragerii la sorți, austriecii și-au dat seama că au șanse de calificare, într-o grupă slăbuță și au decis să ne decline oferta. Asta este, nu avem ce face, Do Nascimento mai are contract cu Hypo încă doi ani", a declarat președintele de la Oltchim, Ioan Gavrilescu.

Gruparea vâlceană a decis să nu o aducă nici pe rusoaica Polenova, chiar dacă a primit o nouă ofertă de la impresarul handbalistei. "Polenova s-a oferit să vină la Oltchim. Am vorbit cu Peter Kovacs și am ajuns la concluzia că nu se încadrează în stilul de joc al echipei. Am primit un nou mail de la impresarul jucătoarei și prețul de transfer putea fi negociat, ne-au întrebat dacă nu se pare exagerat. Decizia am luat-o, însă, Polenova nu vine la Vâlcea. În ceea ce ne privește, am încheiat campania de transferuri din această pauză competițională, mergem înainte cu lotul pe care îl avem", a afirmat Gavrilescu.

Oltchim Râmnicu Vâlcea a pierdut trei jucătoare faţă de sezonul trecut: Narcisa Lecuşanu (retrasă din activitate), Olga Vaşciuk şi Reghyna Shymkute (ambele transferate la Rostov pe Don) și are numai două noutăţi: Yeliz Ozel (transferată din Turcia) şi Adriana Ţăcălie (întoarsă de la Oțelul Galați unde a fost împrumutată).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite