Derby-ul Oltchim-U Jolidon a fost amânat cu peste două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derbiul Ligii Naţionale de handbal feminin, între vicecampioana "U" Jolidon Cluj şi campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea, programat sâmbătă, a fost amânat cu două luni.

Directorul sportiv al grupării clujene, Cosmin Sălăjan a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX: "Sâmbătă aveam programat meciul cu Oltchim, dar am fost nevoiţi să-l amânăm, din cauză că joacă în Liga Campionilor. Nu am găsit o altă dată mai potrivită în calendar, pentru ambele echipe, decât cea din 28 aprilie. Pentru noi, oricum e o perioadă grea. Abia am venit din Rusia, de la meciul cu Dinamo Volgograd, am încercat să mergem direct la Roman, pentru partida cu HCM, de miercuri, dar nu am putut ajunge, din cauza condiţiilor meteo. Abia am ajuns şi la Cluj, fiind la un pas de a fi opriţi de Poliţie, pe tot traseul, din cauza drumurilor cu probleme", a declarat Sălăjan.

U Jolidon Cluj ar fi urmat să joace miercuri, cu HCM Roman, în cadrul etapei a XV-a. Data la care se va juca acest meci amânat nu a fost stabilită.

Partida cu Oltchim contează pentru etapa a XVI-a, programată oficial sâmbătă. Campioana joacă însă duminică, pe teren propriu, cu Buducnost Podgorica, un meci important în perspectiva aisgurării calificării în semifinalele Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite