Cumnata premierului din Muntenegru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Tănase
Gabriela Tănase

România joacă diseară, la Herning, cu Muntenegru, într-un meci decisiv pentru calificarea în semifinalele Europeanului de handbal feminin. Puţină lume cunoaşte însă că o handbalistă română, Gabriela Tănase, (31 de ani-foto) l-a „dresat“ pe unul dintre cei mai temuţi oameni din Muntenegru: Aleksandar „Aco“ Dukanovici, fratele lui Milo, fostul preşedinte al ţării, actual prim-ministru.

Ex-jucătoare în naţionala României, pentru care a marcat 158 de goluri şi a participat la două turnee finale, Tănase a evoluat timp de patru sezoane pentru Buducnost Podgorica, campioana Muntenegrului.

Perioadă în care l-a cunoscut şi pe Dukanovici. După doi ani de „tatonări", românca a acceptat cererea în căsătorie a lui „Aco", a renunţat la sportul de performanţă (în 2007) şi s-a dedicat familiei. În prezent, ea este însărcinată cu al doilea copil.

Aleksandar Dukanovici este un personaj influent în Muntenegru. Mare iubitor de handbal, el este unul dintre oamenii din spatele succesului lui Buducnost în acest sezon al Ligii Campionilor. Are însă şi un trecut agitat. În urmă cu zece ani, „Aco" a scăpat „basma curată" dintr-un incident ce putea avea urmări grave. 

El împreună cu un amic au fost aproape să omoare în bătaie un adversar politic în holul unui hotel. Complicele lui „Aco" a făcut patru luni de puşcărie, dar fratele preşedintelui de la acea vreme a fost scăpat nevinovat de către autorităţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite