Csepreghi pe site-ul EHF: "Ne propunem să terminăm pe locul 4 în grupa D"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Csepreghi, vedeta "marinarilor", a acordat un interviu pe site-ul federaţiei europene în care vorbeşte despre situaţia echipei sale în actuala stagiune a Ligii Campionilor.

eurohandball.com: Ce părere ai despre înfrângere 22-29 la Flensburg?

Alexandru Csepreghi: Jucătorii de la Flensburg şi-au etalat tehnica excelentă şi au jucat foarte agresiv în defensivă. Am fost foarte nervoşi în debutul meciului şi am făcut o mulţimede greşeli. Doar în repriza a doua am început să jucăm handbal. Oricum, trebuie să recunoaştem că nu traversăm o perioadă prea bună.

eurohandball.com: După două înfrângeri, cum ai caracteriza şansele echipei tale în Liga Campionilor?

Alexandru Csepreghi: E adevărat că am pierdut două partide, dar încă ne propunem să terminăm pe locul 4 în grupa D. Asta înseamnă cu adversarii noştrii direcţi nu sunt echipele de top precum Flensburg, Zagreb sau Ciudad Real, ci Sarajevo şi St. Petersburg.

eurohandball.com: Cât de importantă este Liga Campionilor pentru HCM Constanţa?

Alexandru Csepreghi: Liga Campionilor este o competiţie foarte puternică. Ne dă posibilitatea să concurăm cu adversari foarte valoroşi şi interesanţi . Deşi în opinia mea campionatul românesc se dezvoltă într-o manieră pozitivă, suntem încă departe de nivelul din Liga Campionilor. În competiţia internă, sunt doar trei sau patru echipe care se bat pentru titlu.

eurohandball.com: Ce înseamnă tatuajul tău de pe mâna dreaptă?

Alexandru Csepreghi: Este vechi de doar câteva săptămâni şi reprezintă o mână care se închină. Iniţialele se referă la doi oameni: tatăl meu, care a murit acum câţiva ani, şi Zoran Kurteš, fostul nostru antrenor, care a murit după un atac de cord în mai şi care a fost ca un al doilea tată pentru mine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite