Cristina Vărzaru revine pe teren, după zece săptămâni de pauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Vărzaru
Cristina Vărzaru

Căpitanul naţionalei de handbal feminin, Cristina Vărzaru, va reintra sâmbătă pe teren, la echipa sa de club Viborg HK, după 10 săptămâni de pauză forţată, din cauza unei accidentări suferite la Campionatul European din luna decembrie.

A trecut mult timp, mai mult decât mă aşteptam, dar acum sunt sănătoasă şi bucuroasă să revin în echipă, mai ales că avem un meci important. De cinci ani, de când sunt la Viborg, a fost totdeauna o provocare să joc împotriva lui Ikast şi va fi la fel şi sâmbătă. Este important pentru noi să câştigăm, pentru că luptăm în continuare pentru primul loc", a declarat Cristina Vărzaru, citată de site-ul oficial al echipei sale, înaintea partidei de sâmbătă, în deplasare, cu FC Midtjylland (fostă Ikast).

După 18 etape disputate în liga daneză, Viborg se află pe locul secund, cu 30 de puncte, după Randers HK (32), dar înaintea adversarei de sâmbătă, FCM (27).

Cristina Vărzaru s-a accidentat în 11 decembrie, în minutul trei al partidei dintre România şi Serbia, de la Campionatul European.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite