HANDBAL: Cristina Vărzaru va fi căpitanul naţionalei României la Mondiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Extrema dreaptă Cristina Vărzaru a fost desemnată căpitanul echipei naţionale de handbal feminin a României la Campionatul Mondial din China, ca urmare a faptului că Valentin Ardean Elisei, cea care a purtat până acum banderola, s-a accidentat şi va rata turneul final, informează Newsin.

Handbalista care va împlini 30 de ani la 5 decembrie a fost votată în unanimitate de colegele sale pentru a purta banderola în China. Aceasta încă nu se află în cantonamentul naţionalei, deoarece are meciuri cu Viborg.

Vărzaru are un palmares impresionant. Cu actuala sa formaţie, Viborg, a câştigat de două ori Liga Campionilor (2006 şi 2009), de trei ori campionatul în Danemarca (2006, 2008, 2009), iar în România a fost triplă campioană cu Oltchim Râmnicu Vâlcea (1999, 2000, 2002) şi campioană cu Rapid Bucureşti (2003). Cu naţionala, a fost vicecampioană mondială în 2005.

Naţionala României va pleca joi într-un turneu în Norvegia, la care vor mai participa ţara gazdă, Rusia şi Croaţia.

România face parte din Grupa C a Campionatului Mondial din China, programat luna viitoare, alături de Norvegia, Ungaria, Japonia, Tunisia şi Chile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite