SCM Craiova nu a făcut faţă „galacticelor“ de la Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nou-promovată în Liga Naţională de handbal, echipa SCM Craiova s-a testat pentru sezonul care va debuta luna viitoare cu campioana en-titre Oltchim Râmnicu Vâlcea.

În primul amical al verii pentru ambele formaţii, „galacticele“ au făcut show, impunându-se cu scorul de 34-14 (20-5).

Cei aproape 800 de spectatori prezenţi aseară în Sala Traian au creat o atmosfera ca la un meci oficial, lucru care le-a timorat pe craiovence.

Am fost primiţi extraordinar. Ni s-a urat bun venit în prima ligă după 17 ani, am fost urmăriţi de toată conducerea Oltchimului. Fetele nu erau obişnuite cu asemenea atmosferă şi adversar şi parcă le cădea mingea din mână la început. După pauză şi-au mai revenit şi am fost felicitaţi pentru jocul făcut. Am primit multe goluri pe contraatac, pentru că Oltchim a luat meciul foarte în serios“, a spus Mugur Guşatu, „vicele“ de la SCM.

Principala marcatoare a gazdelor a fost Ramona Maier, iar, de la Craiova, cel mai mult au punctat Mihalschi şi Gogoriţă.

Astăzi, cele două echipe s-au duelat din nou, meciul terminându-se cu scorul de 28-16 (14-10) în favoarea Oltchimului.

De data asta am jucat mult mai bine. Nu am mai avut tracul din primul meci. Sunt mai optimist după ce am văzut cum s-au comportat fetele în faţa uneia dintre cele mai bune echipe din Europa“, a mai spus Guşatu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite