Chintoan: „Japonezele au profitat de greşelile noastre. Învingem Brazilia şi ne revanşăm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florina Chintoan * Foto: www.ihf.info
Florina Chintoan * Foto: www.ihf.info

Pivotul naţionalei noastre de handbla feminin, Florina Chintoan, care ieri a împlinit 26 de ani, crede că România a avut parte de o zi proastă în meciul cu Japonia şi promite că echipa ăşi va arătat valoarea în meciurile viitoare.

Florina Chintoan a rămas singurul pivot de meserie din lotul României prezent la Mondialul de handbal feminin din Brazilia, după accidentarea la genunchiul stâng a Oanei Manea. Cum Manea a suferit o întindere de ligamente încrucişate, şansele ca ea să mai poate fi recuperată şi folosită la acest turneu final sunt extrem de mici. În aceste condiţii, antrenorul Radu Voina încearcă tot felul de soluţii de compromis, una dintre acestea fiind folosirea pe postul de pivot a lui Carmen Amariei.
Chintoan a avut parte de o aniversare tristă ieri când a împlinit 26 de ani. Asta din cauza remizei pe care fetele noastre au înregistrat-o în faţa mult mai modetei echipe a Japoniei. Chintoan a găsit însă explicaţii pentru acest egal cu iz de înfrângere. „Numai noi suntem de vină. Greşelile noastre ne-au costat enorm. Japonia n-a făcut altceva decât să profite de erorile noastre. În apărare am lăsat spaţii mari, pe final am dat dovadă de lipsă de concentrare, chiar şi eu am fost depăşită uşor.... Ce să facem acum? Mi-ar plăcea să pot da timpul înapoi“, a spus Chintoan, care însă nu dezarmează.

„Noi credem în forţa şi valoarea noastră. Urmează meciul cu Brazilia (joi, ora 23.45 LIVETEXT www.adevarul.ro) pe care o putem învinge, chiar dacă va exista o presiune suplimentară din partea publicului local. Important este ca noi să ne facem jocul nostru bun, să nu mai comitem greşeli, să fim concentrate şi cu siguranţă vom obţine victoria“, a mai spus Chintoan pentru gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite