Campioana este în criză profundă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HCM Constanţa a fost călcată în picioare sâmbătă seară, la Odorhei, în etapa a treia a Ligii Naţionale.

"Marinarii" au pierdut cu 28-37 (13-18) în faţa gazdelor de la HC Odorhei, revelaţia campionatului, formaţia care în prima rundă a învins şi pe UCM Reşiţa cu 31-30. Jocul campionilor a lăsat mult de dorit, gazdele conducând cu zece minute înainte de final şi cu 12 goluri diferenţă!

Acest eşec ruşinos în faţa trupei antrenate de Vlad Caba, fostul secund al lui Radu Voina la naţionala feminină, a tulburat mult apele în tabăra constănţenilor. Oficialii lui HCM sunt iritaţi că echipa este doar o umbră palidă a formaţiei care ajungea anul trecut în optimile Ligii Campionilor şi îi caută deja înlocuitor tehnicianului sârb Jovica Cvetkovici.

HCM Constanţa va debuta la 23 septembrie, pe teren propriu, în grupa D a Ligii Campionilor, contra croaţilor de la HC Zagreb, echipă care îl are în componenţă pe Ivano Balic, cel mai bun handbalist din lume în 2003 şi 2006.

Liga Naţională se va întrerupe până la 25 septembrie, deoarece va avea loc reunirea de luni a echipei naţionale, care are programat un stagiu de pregătire şi două meciuri amicale cu Belarus, în deplasare.  

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite