Campioana Europei, Viborg, la un pas de ratarea grupelor principale ale Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa daneză Viborg HK a acumulat doar două puncte în grupa preliminară A, din Liga Campionilor, fiind în pericol să rateze calificarea în faza principală a competiţiei, pe care a câştigat-o sezonul trecut, în finala cu Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Viborg nu se regăseşte în actuala stagiune a Ligii Campionilor. Duminică seara, danezele au încasat a treia înfrângere din grupa A, în deplasare, cu Buducnost Podgorica, scor 32-24 (16-17), după un meci în care extrema Cristina Vărzaru a marcat 3 goluri.

Măcinată de accidentări, pe listă aflându-se şi interul Carmen Amariei (operată de menisc), Viborg HK oferă surpriza grupelor preliminare, cu doar 2 puncte acumulate după patru meciuri. La polul opus, oponenta de duminică seara, cu Bojana Popovici în mare formă, şi-a asigurat deja calificarea în grupele principale, având 8 puncte, după patru etape.

În ultimele două dispute de pe teren propriu, Viborg joacă ultimele şanse de a prinde grupele principale, cu suedezele de la IK Savehof (0 puncte) şi cu echipa rusă Dinamo Volgograd (6).

Prestaţia altor românce în Liga Campionilor:

Oana Şoit a marcat trei goluri în victoria cu 23-21 a spanioloaicelor de la Itxaco în partida cu Hypo Viena, formaţie pentru care Gabriela Rotiş a înscris şi ea de trei ori.

Aurelia Brădeanu a reuşit patru goluri în succesul categoric al lui Gyor în deplasarea de la Podravka, scor 35-24. Simona Spiridon a înscris şi ea de trei ori pentru formaţia maghiară.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite