CS Rulmentul renunţă la Carmen Amariei, Ionela Stanca şi Simona Vintilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Sportiv Rulmentul Braşov a emis un comunicat prin care anunţă că renunţă la serviciile handbalistelor Carmen Amariei, Ionela Stanca Gâlcă şi Simona Vintilă. 

Oficialii clubului de la poalele Tâmpei au decis să întrerupă negocierile cu cele trei sportive, din cauza pretenţiilor exagerate ale acestora. Astfel, Amariei, Gâlcă şi Vintilă vor deveni oficial libere de contract pe data de 22 iunie.

În cazul Ionelei Stanca Gâlcă, principalul impediment în negocieri a fost faptul că jucătoarea dorea plata integrală, în avans, a contractului pentru sezonul 2009/2010. Totodată, şefii braşoveni susţin că Gâlcă şi-a primit, la semnarea contractului, toţi banii pentru sezonul 2008/2009.

Altfel, handbalistele Lidija Horvath şi Alexandrina Barbosa se află sub contract cu CS Rulmentul, iar oficialii clubului negociază în continuare cu ele. „Niciuna dintre ele nu a semnat vreun angajament cu o altă formaţie, în caz contrar ele fiind pasibile de suspendare”, se anunţă în comunicat.


Regret despărţirea de aceste trei handbaliste. Erau jucătoare de valoare în lotul nostru. Eu tot mai sper că se va ajunge la o înţelegere şi le vom putea păstra la Braşov. Dacă nu va fi aşa, trebuie să ne gândim la o strategie de viitor şi să reconstruim echipa”, a punctat tehnicianul braşovencelor, Herbert Muller.

Tocmai în ideea restructurării lotului, CS Rulmentul a achiziţionat două jucătoare de la Centru de Excelenţă din Râmnicu Vâlcea, precum şi trei sportive de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, toate de 19 ani. Totodată, se negociază cu oficialii formaţiei vâlcene pentru împrumutul mai multor handbaliste.

Iată care sunt sportivele transferate de CS Rulmentul:

Magdalena Neagoe - portar

Bianca Gornista - pivot

Bianca Grigore - extremă dreapta

Georgiana Vlăsceanu - extremă stânga

Sorina Geapană - centru


„Nu ştiu nimic despre acest subiect. Eu sunt la echipa naţională şi nu vreau să vorbesc despre Rulmentul”

Carmen Amariei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite