HANDBAL: Ada Nechita a fost inclusă în ultimul moment în lotul pentru CM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Internaţională de Handbal (IHF) a dat un răspuns pozitiv adresei făcute de Federaţia Română de Handbal pentru ca extrema Ada Nechita să fie trecută pe lista jucătoarelor convocate pentru CM din China, a declarat, vineri, pentru NewsIn, selecţionerul Radu Voina.

"Pentru că Elisei s-a accidentat şi nu va putea să joace, iar Balint este probabil să fie în aceeaşi situaţie, am trimis această adresă la IHF, le-am explicat situaţia şi ei ne-au înteles. Ada Nechita a fost trecută pe lista aceea şi este cea de-a 22-a jucătoare. Altă soluţie nu aveam, nu m-am gândit niciodată că postul ăsta care era atât de bine acoperit va ajunge să fie aşa", a explicat Radu Voina.

Extrema de la Oltchim Valentina Elisei s-a accidentat în meciul cu Zvezda din Liga Campionilor şi a fost operată după ce a fost diagnosticată cu ruptură de ligamente încrucişate. Camelia Balint de la HCM Baia Mare a suferit şi ea o accidentare destul de gravă, fiind suspectă tot de ruptură de ligamente încrucişate. Ambele sportive joacă pe postul de extremă stânga.

Campionatul Mondial din China este programat în perioada 5-20 decembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite