HANDBAL: Camelia Balint s-a accidentat şi ar putea rata CM din China

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Extrema stânga a echipei HCM Baia Mare, Camelia Balint, s-a accidentat în meciul de miercuri cu Rulmentul Braşov şi este suspectă de ruptură de ligament încrucişat la genunchiul drept şi ar putea rata Campionatul Mondial din China.

Camelia Balint s-a accidentat în minutul 40 al meciului cu Rulmentul, când a fost împinsă de o adversară în timp ce efectua o aruncare la poartă din săritură. Diagnosticul exact va fi stabilit vineri, după ce sportiva va face un RMN la Cluj.

Contactat de NewsIn, antrenorul echipei HCM Baia Mare, Ioan Băban, a declarat: "Vom vedea ce spun medicii după RMN, dar Cami spune că are aceleaşi simptome pe care le avea când a suferit o ruptură la piciorul stâng. Dacă va fi ruptură, atunci va rata o şansă importantă de a juca la Campionatul Mondial. Aşteptăm diagnosticul să vedem exact ce e".

Balint este cea de-a doua extremă stânga din lotul lui Radu Voina pentru CM din China care se accidentează, după Valentina Elisei Ardean. Handbalista de la Oltchim s-a accidentat la genunchiul stâng în meciul cu Zvezda Zvenigorod din Liga Campionilor şi a fost diagnosticată cu ruptură de ligamente încrucişate, fiind deja operată în Belgia.

Având în vedere că pe lista trimisă la IHF cu lotul de 21 de jucătoare pentru participarea la CM erau şi cele două accidentate, Federaţia Română de Handbal a solicitat, joi, forului internaţional prin intermediul unei adrese permisiunea de a adăuga pe listă încă o extremă.

Campionatul Mondial de handbal feminin va avea loc în perioada 5-20 decembrie, în China.
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite